foto

Eduardo Arroyuelo

  • nar. 4.9.1973 (46 let)
    Mexico City, Distrito Federal, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Actores S.A.
Sobre ella
2009 Sincronia
2008 Erótica: Luz de Luna
Use As Directed
2005 7 dní
2001 Todos los aviones del mundo
2000 Než se setmí

TV seriály

2018 Atrapada (TV seriál)
Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Epizoda 10 (S04E10)
Epizoda 9 (S04E09)
Epizoda 8 (S04E08)
další epizody (10)
2016 Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Doce Nombres (S03E10)
Marionetas Y Titiriteros (S03E09)
Un Fantasma Llamado Molina (S03E08)
další epizody (10)
2013 Prohibido Amar (TV seriál)
2009 XY. La revista (TV seriál)
2008 Vidas robadas (TV seriál)
2003 Hija del jardinero, La (TV seriál)
Vášeň a nenávist (TV seriál)
2002 País de las mujeres, El (TV seriál)
2000 Todo por amor (TV seriál)
1997 Mi pequeña traviesa (TV seriál)
1996 María la del Barrio (TV seriál)
Para toda la vida (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky