foto

Jorge Levy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Sonriendo Con El Corazón
2017 Con olor a guanajuato
2014 Goes and Runs
2009 Caja negra
2004 Avisos de ocasión

TV seriály

2018 Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Epizoda 7 (S04E07)
2016 Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Una Noche Demasiado Larga (S03E06)
En La Noche Ruge Un Payaso (S03E01)
2010 Drenaje Profundo (TV seriál)
2007 Cambio de vida (TV seriál)
2006 Línea nocturna (TV seriál)
2004 Belinda (TV seriál)
2001 Amores querer con alevosía (TV seriál)
1999 Háblame de amor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky