foto

Abraham Sandoval

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Obchodníci se smrtí (TV film)
2004 Muž v ohni

TV seriály

2018 El Secreto de Selena (TV seriál)
Květinový dům (TV seriál)
2016 Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Los Timbres Acuchillan Madrugadas (S03E03)
2014 Señora Acero (TV seriál)
2013 Señor de los Cielos, El (TV seriál)
2012 Qué bonito amor (TV seriál)
2008 La rosa de Guadalupe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky