foto

Salvador Amaya

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cygnus
2006 Mina
2003 Calvario

TV seriály

2019 La Guzmán (TV seriál)
2018 Atrapada (TV seriál)
2016 Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Una Noche Demasiado Larga (S03E06)
2011 Como dice el dicho (TV seriál)
2010 Věznice Capadocia (TV seriál)
A třetího dne vstal z mrtvých (S02E11)
2008 La rosa de Guadalupe (TV seriál)
Terminales (TV seriál)
1994 Buscando el paraíso (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky