foto

Jevgenij Džurajev

  • nar. 11.2.1987 (34 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Žena mojego muža (TV film)
2012 Otdam ženu v chorošije ruki (TV film)

TV seriály

2016 Beglyje rodstvenniki (TV seriál)
2014 Anželika (TV seriál)
Vesnoj rascvetajet ljubov (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Turbaza (S07E19)
2013 Karpov (TV seriál)
Vorovskaja spravedlivosť (S02E06)
Ment v zakoně (TV seriál)
Igra v kosti (S06E01)
2012 Karpov (TV seriál)
Seti (S01E08)
2008 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Kontrolnyj vystrel (S09E16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky