foto

Taras Bibič

  • nar. 8.6.1973 (46 let)
    Kiev, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Molot
2011 Žažda (TV film)
2008 Cholodnoje solnce

TV seriály

2018 Svetlana (TV seriál)
2011 Split (TV seriál)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Stilist (S02E18)
2008 Litějnyj (TV seriál)
Pervyj děň goda (S01E14)
2007 Diversant 2: Koněc vojny (TV seriál)
2005 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Metod Frejda (S07E16)
2003 Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 16 (S02E16)
Episode 15 (S02E15)
Episode 14 (S02E14)
další epizody (6)
2002 Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2001 Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
Episode 15 (S01E15)
Episode 14 (S01E14)
další epizody (15)
2000 Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Ubojnaja sila (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky