foto

Jevgenij Mundum

  • nar. 13.6.1962 (57 let)
    Daugavpils, Lotyšsko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bolevoj porog
Tobol
2018 God svini
Sčasťa! Zdorovja!
Černovik
2017 Purga (TV film)
Rok
2015 Něulovimyje
2013 Je těžké být bohem
Čestné pionýrské
2010 Čužaja
2009 Bagrovyj cvet sněgopada
2008 Gospoda oficery: Spasti imperatora
2001 Musorščik
1990 Dělaj - raz!

TV seriály

2019 Rostov (TV seriál)
Smerš (TV seriál)
Umirať prikaza ně bylo (E03)
2018 Ňaňka (TV seriál)
Žjoltyj glaz tigra (TV seriál)
2016 Gostinica "Rossija" (TV seriál)
Stěpnyje volki (TV seriál)
Vy vsjo meňa besitě (TV seriál)
Štrafnik (TV seriál)
2015 Dvojnaja splošnaja (TV seriál)
Otděl (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Krajnij čas (S02E04)
2014 Fizruk (TV seriál)
Legavyj 2 (TV seriál)
Meteorit (TV seriál)
Tichaja ochota (TV seriál)
Vesnoj rascvetajet ljubov (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Poslednij luch zakata (S07E12)
2013 Krasnyje gory (TV seriál)
Pepel (TV seriál)
Pod pricelom (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
Strojka (TV seriál)
Studija 17 (TV seriál)
2012 Berega (TV seriál)
Bratany 3 (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Kto, jesli ně ja? (TV seriál)
Legavyj (TV seriál)
MUR (TV seriál)
MosGaz (TV seriál)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
Žizň i suďba (TV seriál)
2011 Lesnik (TV seriál)
Podarok dlja samogo chrabrogo (S01E13)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Cena ošibki (S03E17)
Ochraňajemyje lica (TV seriál)
Svetofor (TV seriál)
2010 Pobeg (TV seriál)
2009 Kotovskij (TV seriál)
2008 Čas Volkova (TV seriál)
Mir jesť ljubov (S02E05)
2006 Molodoj volkodav (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Zvuki muzyki (S06E03)
2005 Doktor Živago (TV seriál)
2001 Na uglu, u Patriaršich 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky