foto

Konstantin Ernst

  • nar. 6.2.1961 (58 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 Sojuz spasenija
2018 Dovlatov
2016 Viking
2014 Lermontov (TV film)
2012 Zoluška
2011 Vysockij. Aspoň že jsem živ
2010 Brillianty. Vorovstvo
Kraj
Čužaja
2008 Admirál
2007 Ironie osudu II
Leningrad
2006 Denní hlídka
Průsmyk smrti (TV film)
2005 Turecký gambit
2004 72 metrů
Noční hlídka
2002 Azazel (TV film)
Láska, sex a trápení
Raskaljonnaja subbota
2001 Svéráz národního lovu v zimě
2000 Staryje pěsni o glavnom. Postskriptum (TV film)
1999 Mama
1998 Hraniční přechod
Staryje pěsni o glavnom 3 (TV film)
1997 Staryje pěsni o glavnom 2 (TV film)
1995 Staryje pěsni o glavnom (TV film)

TV seriály

2018 Kreposť Badaber (TV seriál)
Operacija "Satana" (TV seriál)
Spjaščije 2 (TV seriál)
2017 Naljot (TV seriál)
Trockij (TV seriál)
Vyjti zamuž za Puškina (TV seriál)
2016 Mata Hari (TV seriál)
Salam Maskva (TV seriál)
Tainstvennaja strasť (TV seriál)
Šakal (TV seriál)
2015 Metod (TV seriál)
Pauk (TV seriál)
Vzroslyje dočeri (TV seriál)
2014 Chorošije ruki (TV seriál)
Kuraž (TV seriál)
Palač (TV seriál)
2013 Torgovyj centr (TV seriál)
2012 MosGaz (TV seriál)
Razvod (TV seriál)
2010 Pobeg (TV seriál)
2009 Anna Karenina (TV seriál)
2007 Diversant 2: Koněc vojny (TV seriál)
2006 Tichij Don (TV seriál)
Zakoldovannyj učastok (TV seriál)
2005 Brežněv (TV seriál)
Gibel imperii (TV seriál)
Jesenin (TV seriál)
Kazaroza (TV seriál)
Ochota na izjubrja (TV seriál)
Ubojnaja sila 6 (TV seriál)
2004 Diversant (TV seriál)
Potěrjavšije solnce (TV seriál)
2003 Rusové v Los Angeles (TV seriál)
Specnaz 2 (TV seriál)
Ubojnaja sila 5 (TV seriál)
Učastok (TV seriál)
2002 Lednikovyj period (TV seriál)
Po tu storonu volkov (TV seriál)
Specnaz (TV seriál)
Ubojnaja sila 4 (TV seriál)
2001 Pjatyj ugol (TV seriál)
Podozrenie (TV seriál)
Ubojnaja sila 2 (TV seriál)
Ubojnaja sila 3 (TV seriál)
2000 Imperija pod udarom (TV seriál)
Ubojnaja sila (TV seriál)
1998 Zal ožidanija (TV seriál)

Dokumentární

2016 Zapomenutí vůdci (TV seriál)
2015 Kronštadt 1921 (TV seriál)
2014 1812-1815: Zahraniční tažení (TV seriál)
Velká válka (TV seriál)
2013 Romanovy (TV seriál)
2011 Otkrytyj kosmos (TV seriál)
2005 Závody v dobývání vesmíru (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1998 Staryje pěsni o glavnom 3 (TV film)
1997 Staryje pěsni o glavnom 2 (TV film)
1995 Staryje pěsni o glavnom (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

1997 Staryje pěsni o glavnom 2 (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace