foto

Raquel Pérez

  • nar. 1971
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Viudas
2017 Gracias por venir
Llegar
2016 Nacida para ganar
Que Dios nos perdone
Únos
2015 Sólo química
2010 Amador
Diario de Carlota, El
Huella del crimen 3: El asesino dentro del círculo, La (TV film)
2008 Osmička ve vztahu
Vězeňský dvůr
2006 Pod Moskvou
Příběh pomalého člověka
2004 El 7º día
Frío sol de invierno
2003 Fotbalové dny
2001 Naděje a zklamání
1995 Sal de la vida, La
1985 Réquiem por un campesino español

TV seriály

2012 Don de Alba, El (TV seriál)
2011 Secreto de Puente Viejo, El (TV seriál)
Ángel o demonio (TV seriál)
2009 Doctor Mateo (TV seriál)
2007 Familia Mata, La (TV seriál)
La que se avecina (TV seriál)
MIR (TV seriál)
Poslední vteřiny (TV seriál)
2006 Fuera de control (TV seriál)
Tirando a dar (TV seriál)
Yo soy Bea (TV seriál)
2005 Lobos (TV seriál)
2003 Los Serrano (TV seriál)
Tady se nedá žít (TV seriál)
Una nueva vida (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
1998 Hermanas (TV seriál)
Periodistas (TV seriál)
1997 Manos a la obra (TV seriál)
1994 Canguros (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky