foto

Jaroslav Vrzala

  • nar. 30.1.1927
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • zem. 29.2.1992 (65 let)
    Martin, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Tajomstvo šťastia (TV film)
1990 Šípková Růženka
1989 Reverend (TV film)
1988 Lovecký nôž (TV film)
Mesto Anatol (TV film)
Zákon relativity (TV film)
1987 Dobrý deň, Afinogén (TV film)
Hajtman z Kopenicku (divadelní záznam)
Matej Bel z Očovej (TV film)
1985 Borgis (TV film)
Kým rieky vyschnú (TV film)
Návrat (TV film)
Postupimská konferencia 1945 (TV film)
1984 Kde vtáci nespievajú (TV film)
Právom lásky (TV film)
Tridsaťtisícový odkaz (TV film)
1983 Návraty (TV film)
1980 Nevera po slovensky
Živá voda
1979 Ako listy jedného stromu (TV film)
Hra bezohľadných (TV film)
Opis života, utrpenia a smrti M. L. Kinga (TV film)
Smrť chodí po horách (TV film)
1978 Kristína (TV film)
Leť, ptáku, leť!
1977 Dvere dokorán
Penelopa
Tak sa na mňa prilepila (divadelní záznam)
1976 Zlatá runa (TV film)
Červené víno (TV film)
1975 Stretnutie
1974 Operácia Raketa (TV film)
Pätnásť životov (TV film)
Veľká noc a veľký den
1973 Dolina
Nový život (TV film)
1972 Nočná eskorta (TV film)
Temné pramene (TV film)
Červené víno (TV film)
1971 Hľadači svetla
Pozdná láska (TV film)
Slávny pes (TV film)
Žena v župane (TV film)
1970 Patetická sonáta (TV film)
Rómeo a Júlia (divadelní záznam)
1969 Pravda je mŕtva (TV film)
Slučka alebo Smrť na splátky (TV film)
Svadba sobášneho podvodníka (TV film)
1968 Februárová noc (TV film)
Na dne (divadelní záznam)
1967 Horiaci muž (TV film)
1966 Akcia Strasser
Canarisova krvavá hviezda (TV film)
Pušky pani Carrarovej (TV film)
Tiene sa množia v podvečer (TV film)
1965 Človek, ktorého zbili (TV film)
1964 Pre mňa nehrá blues
Případ Barnabáš Kos
Znamenie na múre (TV film)
1963 Kira Georgievna (TV film)
1962 Výlet po Dunaji
1954 Drevená dedina
1950 Boj sa skončí zajtra

TV seriály

1989 Škola detektívky (TV seriál)
1984 Povstalecká história (TV seriál)
Blízko je deň (E08)
Na život a na smrť (E07)
Hromy divo bijú (E06)
další epizody (4)
1980 A teraz sa rozhodni (TV seriál)

Dokumentární

1976 Komunisté (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace