foto

Michal Gazdík

  • nar. 27.8.1951 (67 let)
    Jabloň, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Hráči (divadelní záznam)
2016 Výkriky bez ozveny (divadelní záznam)
2013 Oslava (studentský film)
2012 Intrigy
2009 3 sezóny v pekle
Nedodržený slib
2006 Jak se krotí krokodýli
2002 Povesti a balady: Ako čert v Tatrách zamrzol (TV film)
2000 Slovenský mariáš (TV film)
1996 Dzeň derešovi (divadelní záznam)
Dzeň kolačovi (divadelní záznam)
Skon Paľa Ročku (divadelní záznam)
1993 Hon na čarodejnice (TV film)
1991 Sluha dvoch pánov (TV film)
Zuzanka Hraškovie (TV film)
1989 Génius jednej noci (TV film)
1988 Balada o mŕtvych očiach (TV film)
Ja, stará mama, Iliko a Illarion (TV film)
Čarovný nápev (TV film)
1987 Hajtman z Kopenicku (divadelní záznam)
1986 Chalani (TV film)
Poľovačka na otca (TV film)
Sen svätojánskej noci (divadelní záznam)
1985 Návrat (TV film)
1983 Barbari (divadelní záznam)
Kozubovci (TV film)
Neúspešný (TV film)
1982 Najkrajší kvet (TV film)
1980 Pomocník (TV film)
Živá voda
1978 Kristína (TV film)
Leť, ptáku, leť!
Zem (TV film)
Ľudská láska (TV film)
1977 Vítězný lid
1976 Dobrý deň, stará mama (TV film)
Postup (TV film)
1975 Keď fašiangy, tak fašiangy (TV film)
Škaredá dědina
1974 Pätnásť životov (TV film)
Rozhodnutie (TV film)
1973 Chcem (TV film)
Havária (TV film)
Javorová fujarka (TV film)
Na jednom dvore (TV film)
Nový život (TV film)

TV seriály

2012 Dr. Dokonalý (TV seriál)
2009 V mene zákona (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2000 Ako divé husi (TV seriál)
1996 Popaterce (TV seriál)
1989 Chlapec a pes (TV seriál)
1986 Alžbetin dvor (TV seriál)
Prekliaty rod (E02)
Alžbeta Castiglione (E01)
Chlap v dome (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace