foto

Milada Rajzíková

  • nar. 7.8.1954 (65 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Dobrý deň, milá pani (studentský film)
2001 Perníková chaloupka (TV film)
1999 Mučivé tajomstvo (TV film)
1998 Amine emlékezete (TV film)
1995 ...kone na betóne
1994 Macoška (TV film)
Spoveď (TV film)
1993 Fontána pre Zuzanu 2
Zlý žart (TV film)
1992 Janko Gondášik (TV film)
Kráľ umiera (TV film)
1991 Mário, zapískaj...! (TV film)
Skús ma objať (TV film)
Variácie slávy (TV film)
1989 Posledné hry (TV film)
1988 Lakomý Marko (TV film)
Mikola a Mikolko
Postoj
Žaba (TV film)
1987 Stávka s čertom (TV film)
1986 Nástupca (TV film)
1985 Hĺbkový rekord (TV film)
S Marienkou do Bumbácova (TV film)
1984 Hra o Maruške (TV film)
Svet nemá slzy rád (TV film)
1983 Celý svet nad hlavou (TV film)
Štvrtý rozmer
1981 Vo vyhni poludnia (TV film)
1980 Ach, tá láska pozemská (TV film)
Neveľká komédia (TV film)
1978 Leť, ptáku, leť!

TV seriály

2016 Skutečné příběhy (TV seriál)
2014 Superhrdinovia (TV seriál)
Legenda (E12)
2013 Kolonáda (TV seriál)
2012 Mesto tieňov (TV seriál)
Dotyk spravodlivosti (S02E04)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)
Obvinenie (E06)
Rádio (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
1991 Dido (TV seriál)
Pochopenie (E03)
Zrkadielko (E02)
Znaky na múre (E01)
Štúrovci (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
1985 Domov (TV seriál)
1982 Bambuľkine dobrodružstvá (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace