foto

Aidan Quinn

  • nar. 8.3.1959 (59 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Sundance FF

  • 2000 -Songcatcher (Zvláštní cena poroty pro hraný film za celkové herecké vystoupení)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Change in the Air
2013 Last Keepers, The
Stay
2012 If I Were You
Recalled
The Horses of McBride (TV film)
2011 Greening of Whitney Brown, The
Neznámý
Stand Up, The
2010 Across the Line: The Exodus of Charlie Wright
Festival of Lights
Jonah Hex
Klíč k minulosti
Má mě rád, nemá mě rád
The 5th Quarter
2009 Krásný Harry
The Eclipse
Záře duhy
2008 Divoška
Prince of Motor City, The (TV film)
2007 32A
Mé srdce pohřběte u Wounded Knee (TV film)
Temná hmota
2005 Exonerated, The (TV film)
Nine Lives
Stav nouze (TV film)
Zánik Empire Falls (TV film)
2004 Bobby Jones: Odpal génia
Dlouhá cesta zpátky
Miracle Run (TV film)
Píseň prérie (TV film)
Return to Sender
Sním o tobě (TV film)
Stíny strachu
2003 Benedict Arnold: A Question of Honor (TV film)
Píseň za chudého chlapce
2002 Evelyn
Ukradené léto
2000 Ať žijí Beatles (TV film)
Princ a chuďas (TV film)
Songcatcher
1999 Hudba mého srdce
Přízraky ze snů
1998 Magická posedlost
This Is My Father
1997 Hon na Šakala
Proč právě já?
Zakázané území (TV film)
1996 Michael Collins
1995 Hvězdy padají na Henriettu
Pronásledovaný
1994 Frankenstein
Legenda o vášni
1993 Benny a Joon
Záblesk ve tmě
1992 Komedianti
Soukromá záležitost (TV film)
1991 Hráči na vinici Páně
Prolhaná dvojčata (TV film)
1990 Avalon
Lemon Sisters, The
Příběh služebnice
1989 Perfektní svědek (TV film)
1988 Crusoe
1987 Policejní dohled
1986 All My Sons (TV film)
Mise
1985 Hledám Susan. Zn.: Zoufale
Časný mráz (TV film)
1984 Lehkomyslní

TV seriály

2018 Jak prosté (TV seriál)
Our Time Is Up (S06E04)
Pushing Buttons (S06E03)
Once You've Ruled Out God (S06E02)
další epizody (4)
2017 Jak prosté (TV seriál)
Hurt Me, Hurt You (S05E24)
Scrambled (S05E23)
Moving Targets (S05E22)
další epizody (14)
2016 Jak prosté (TV seriál)
Pick Your Poison (S05E10)
It Serves You Right to Suffer (S05E09)
Klobásový jed (S05E08)
další epizody (28)
2015 Jak prosté (TV seriál)
Cena za obchod (S04E06)
Zakopané hry (S04E05)
Kostlivec v laboratoři (S04E04)
další epizody (22)
2014 Jak prosté (TV seriál)
Poslední pocta (S03E08)
Příhoda s muškátovým oříškem (S03E07)
Terra Pericolosa (S03E06)
další epizody (20)
2013 Jak prosté (TV seriál)
Internal Audit (S02E11)
Tremors (S02E10)
On the Line (S02E09)
další epizody (25)
2012 Jak prosté (TV seriál)
The Leviathan (S01E10)
You Do It to Yourself (S01E09)
The Long Fuse (S01E08)
další epizody (10)
2011 Prime Suspect (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Kočky, kočky (S07E09)
Umělá vlákna (S07E08)
Zápas mezi firmami (S07E07)
další epizody (4)
2008 Zákon podle Canterburyové (TV seriál)
2007 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Savant (S09E04)
2006 Book of Daniel, The (TV seriál)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)

Dokumentární

2016 The Gettysburg Address
2015 Bad IQ
2014 Journey to Sundance
2003 Freedom: A History of Us (TV seriál)
2000 Messiah XXI, The (koncert)
1996 Al Pacino - Richard III.
1995 Lumière & spol.
Out of Ireland (TV film)
1994 Baseball (TV seriál)

TV pořady

2001 Project Greenlight (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)
1986 The 38th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2016 Jak prosté (TV seriál)
It Serves You Right to Suffer (S05E09)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace