foto

Kelly Makin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2007 The Altar Boy Gang (TV film)
2006 Calvin a Frannie (TV film)
2004 Bláznivá svatba (TV film)
1999 Mickovy modré oči
1996 Droga štěstí
1995 Banda na výletě
1992 Tygří spáry

TV seriály

2020 Nurses (TV seriál)
2019 Diggstown (TV seriál)
Willy MacIsaac (S01E01)
Carter (TV seriál)
Harley Gets A Hole in One (S02E05)
Harley Gets an Office Job (S02E04)
2018 The Detail (TV seriál)
The Devil and the Deep Blue Sea (E03)
Mary Kills People (TV seriál)
The Means (S02E01)
2017 Soukromé očko (TV seriál)
Mezi mlýnskými kameny (S02E07)
Teď ji vidíš (S02E05)
Saving Hope (TV seriál)
Midlife Crisis (S05E02)
2016 Eyewitness (TV seriál)
The Yellow Couch (E06)
The Lilies (E05)
Frontier: V kůži nepřítele (TV seriál)
Vlci (S01E04)
Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Jedno Moo Shu sebou (S01E05)
Soukromé očko (TV seriál)
Iluze (S01E09)
Mrtvý šéfkuchař (S01E02)
Kodex (S01E01)
Code Black (TV seriál)
Ave Maria (S02E10)
X-company (TV seriál)
Černá vlajka (S02E06)
V ničem neškodit (S02E05)
2015 Vikingové (TV seriál)
Před branami (S03E08)
Paříž (S03E07)
2014 Bitten (TV seriál)
Caged (S01E12)
Remedy (TV seriál)
Saving Hope (TV seriál)
Kiss Me Goodbye (S03E02)
2013 Motiv (TV seriál)
Z minulosti (S01E07)
Played (TV seriál)
Saving Hope (TV seriál)
Defense (S02E04)
Little Piggies (S02E02)
Cena za lidskost (TV seriál)
Of Mice and Wolfmen (S03E09)
Your Body Is a Condemned Wonderland (S03E08)
Rookie Blue (TV seriál)
Tajnosti (S04E11)
V dobrém i ve zlém (S04E08)
2012 Saving Hope (TV seriál)
The Fight (S01E04)
Flashpoint (TV seriál)
Keep the Peace: Part 1 (S05E12)
No Kind of Life (S05E02)
Broken Peace (S05E01)
2011 Flashpoint (TV seriál)
Slow Burn (S04E18)
Team Player (S04E16)
Day Game (S04E14)
další epizody (7)
2010 Kids in the Hall: Death Comes to Town (TV seriál)
Vometáci (TV seriál)
Být Erikou (TV seriál)
The Tribe Has Spoken (S03E10)
Flashpoint (TV seriál)
Jumping at Shadows (S03E06)
2009 Být Erikou (TV seriál)
Adultescence (S01E05)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Veškerou možnou pomoc (S02E13)
Vlkodlaci (S02E12)
2008 Flashpoint (TV seriál)
Planets Aligned (S01E09)
Hranice (TV seriál)
Compromising Positions (S01E05)
Gross Deceptions (S01E04)
Less Than Kind (TV seriál)
2005 Queer as Folk (TV seriál)
We Will Survive! (S05E13)
I Love You (S05E10)
Hard Decisions (S05E04)
další epizody (4)
2004 Queer as Folk (TV seriál)
Liberty Ride (S04E14)
Irritation and Separation (S04E12)
How Far You Can Go (S04E05)
další epizody (4)
2003 Queer as Folk (TV seriál)
The Election (S03E14)
Big Fucking Mouth (S03E09)
There's Nothing Noble About Being Poor (S03E05)
1997 Země: poslední konflikt (TV seriál)
1988 The Kids in the Hall (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1992 Tygří spáry

TV seriály

2017 Incorporated (TV seriál)
Golden Parachute (E10)

Dokumentární

1999 Making of a Mobster: 'Mickey Blue Eyes', The (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky