foto

Vladislav Jefimov

  • nar. 11.8.1937 (82 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

TV seriály

1988 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Bez noža i kastěta (E21)
1985 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Poluděnnyj vor (E18)
1981 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Iz žizni fruktov (E16)
1980 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Ušjol i ně věrnulsja (E15)
1979 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Podpasok s ogurcom (E14)
1978 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Do tretěgo vystrela (E13)
1977 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Buket na prijemě (E12)
Ljuboj cenoj (E11)
1974 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Svidětěl (E09)
1972 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Šantaž (E06)
Dinozavr (E05)
1971 Děň za dňom (TV seriál)
Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Povinnuju golovu (E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky