foto

Armands Neilands-Yaunzems

  • nar. 26.5.1970
    Riga, Lotyšsko, Sovětský svaz
  • zem. 21.9.2010 (40 let)
    Peredelkino, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Ljubov.ru
2007 Marš Tureckogo 4: Kljukva (TV film)
2000 Staryje kljači
1999 Umirať legko
1996 Karera Arturo Ui

TV seriály

2011 Pilot meždunarodnych avialinij (TV seriál)
2010 Otděl (TV seriál)
2009 Petrovka, 38. Komanda Semenova (TV seriál)
2008 Petrovka, 38. Komanda Petrovskogo (TV seriál)
Znachar (TV seriál)
2007 Ubiť změja (TV seriál)
2006 Aeroport 2 (TV seriál)
2005 Obrečjonnaja stat' zvězdoj (TV seriál)
2001 Semejnyje tajny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace