foto

Vitalij Zikora

  • nar. 10.6.1948 (71 let)
    Baykalsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Admirál
2006 Chronika Ada
Satisfakcija (TV film)
2001 Marš Tureckogo 2: Prosročennaja viza (TV film)
1999 Mama
1993 Die Straße zum Paradies
1992 Risk bez kontrakta
1990 Posrednik
Volki v zoně
1989 Jego bataljon (TV film)
Ochota na jedinoroga
1987 Akce
Oglašeniju ně podležit
1985 Osamělá plavba

TV seriály

2017 Sklifosovskij 6 (TV seriál)
2016 Prestuplenije (TV seriál)
2015 Kosti (TV seriál)
Metod Frejda (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 10 (S02E10)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (5)
2014 Palač (TV seriál)
2013 Rozysk (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Veronika. Begljanka (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Gliňanaja golova (S06E19)
2012 Mama-detektiv (TV seriál)
Metod Frejda (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Sklifosovskij (TV seriál)
Strana 03 (TV seriál)
Veronika. Potěrjannoje sčastě (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Postojalec (S05E14)
Strasti po Šilleru (S04E24)
2009 Admiral (TV seriál)
2008 Znachar (TV seriál)
2007 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
2006 Děvjať něizvěstnych (TV seriál)
2005 Dve suďby 2. Golubaja krov (TV seriál)
2004 Krasnaja ploščaď (TV seriál)
Trestný prapor (TV seriál)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Ujti i ně vernuťsja (S02E05)
2002 Dve suďby (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace