foto

George Mihalka

  • nar. 1953
    Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2010 Víra, podvod a minimální mzda
2008 Sticks and Stones (TV film)
2005 Les Boys IV.
2001 Strážní věž
2000 Doktorka Lucille (TV film)
1998 Bouřlivý mys (TV film)
1996 L´Homme idéal
Windsorský protokol (TV film)
1995 Bullet to Beijing (TV film)
Zdání klame
1994 Relativní strach
1993 Florida, La
1992 Jasnovidec
1991 Final Heist, The (TV film)
1989 Dobrodružství Viléma Tella
1988 Road to Damascus
Zběsilý
1987 Midnight Magic (TV film)
1985 The Blue Man (TV film)
1982 Scandale
1981 Valentýnská pomsta
1980 Pick-up Summer

TV seriály

2014 24 Hour Rental (TV seriál)
2012 Kurýr (TV seriál)
Ruku na to (S01E07)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
2007 Závod o dobytí Marsu (TV seriál)
2002 Galidor: Defenders of the Outer Dimension (TV seriál)
2000 Haute surveillance (TV seriál)
1999 Omerta III (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
1992 Scoop (TV seriál)
1987 Villém Tell (TV seriál)
1983 The Hitchhiker (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2017 Tax Shelter Terrors

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace