foto

Nelli Vysockaja

  • nar. 4.9.1978 (42 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Karusel (TV film)

TV seriály

2017 Koroleva "Margo" (TV seriál)
2013 Meždu nami děvočkami (TV seriál)
Torgovyj centr (TV seriál)
2012 Novogodnij pěrepoloch (TV seriál)
Pod prikrytijem (TV seriál)
2010 Škola (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2019 Kumir (TV seriál)
2017 Standarty krasoty (TV seriál)
Vysokije otnošenija (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky