foto

Cesar Diaz

  • nar. 1978

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Cannes IFF

  • 2019 -Naše matky (Velká mezinárodní cena Společnosti autorů a dramatických skladatelů)
  • 2019 -Naše matky (Zlatá kamera)

San Sebastián IFF

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Chvění
2018 Diciembres
2015 Ixcanul

Dokumentární

2010 2 X KlüGer
2009 PTBS - Unsichtbar verwundet (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Naše matky

Dokumentární

2014 Territorio liberado

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Naše matky

Dokumentární

2014 Territorio liberado

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 Dariela los Martes

Dokumentární

2014 Territorio liberado

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky