foto

Suzanne Alexander

  • nar. 8.9.1931
    Toronto, Kanada
  • zem. 21.9.1975 (44 let)
    San Francisco, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1958 I Married a Woman
1957 The Garment Jungle
1956 Závratná kariéra
1955 Son of Sinbad
1954 Down Three Dark Streets
Princess of the Nile
1953 Cat-Women of the Moon
Flight Nurse
Latin Lovers
The Affairs of Dobie Gillis
The French Line

TV seriály

1958 Steve Canyon (TV seriál)
1957 Meet McGraw (TV seriál)
1956 Queen for a Day (TV seriál)
Wire Service (TV seriál)
1955 Sheena: Queen of the Jungle (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
1954 It's a Great Life (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
1952 China Smith (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Racket Squad (TV seriál)

Host

TV pořady

1956 The Juke Box Jury (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace