foto

John Hamill

  • nar. 3.5.1947 (72 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Mannen i skuggan
1977 Hardcore
Under the Bed
1975 Girls Come First
1974 Doing the Best I Can
The Over-Amorous Artist
1973 The National Health
1972 S tetou na cestách
Tower of Evil
1971 The Beast in the Cellar
1970 Every Home Should Have One
No Blade of Grass
Trog
1968 A Dandy in Aspic

TV seriály

1984 Poldové (TV seriál)
1978 Profesionálové (TV seriál)
Na dva pokusy (S01E11)
1977 1990 (TV seriál)
1975 Space: 1999 (TV seriál)
Venturers, The (TV seriál)
1972 The Befrienders (TV seriál)
The Shadow of the Tower (TV seriál)
1971 Jason King (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Paul Temple (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace