foto

Alexandr Doronin

  • nar. 25.3.1976 (43 let)
    Saratov, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Prostoj karandaš
2015 Klinč
2009 Pop
2004 Son slepogo čeloveka

TV seriály

2019 Raja znajet vsjo! (TV seriál)
2018 Sinička (TV seriál)
2017 Děmon revoljucii (TV seriál)
Parfjumerša 3 (TV seriál)
2016 Sledovatel Tichonov (TV seriál)
Lekarstvo protiv stracha. Časť 2 (E16)
Lekarstvo protiv stracha. Časť 1 (E15)
Šakal (TV seriál)
2015 Raja znajet (TV seriál)
2010 Šachta (TV seriál)
Istok (E16)
Propavšije (E13)
Za perimetrom (E12)
další epizody (14)
2008 Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Liceděj (S03E17)
2005 Něotložka 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky