foto

Éva Palotai

  • nar. 10.5.1946 (73 let)
    Deggendorf, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2003 Telitalálat
1998 Sok hühó Emmiért (TV film)
1991 Az Aranyműves boltja (TV film)
1987 Zbůhdarma
1985 Szép história (TV film)
1979 Ez a Józsi ez a Józsi
1976 A Molitor ház (TV film)
A löcsei fehér asszony (TV film)
Csillagok változásai (TV film)

TV seriály

1975 A feladat (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky