foto

Glenn Eichler

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Is It College Yet? (TV film)
2000 Daria the Movie: Is It Fall Yet? (TV film)

TV seriály

2018 Abby Hatcher (TV seriál)
2008 Velký a malý (TV seriál)
2006 Vladařova nová škola (TV seriál)
Fortune Cookie Day / Gold Fools (S01E11)
2005 Bratz (TV seriál)
2004 The Wrong Coast (TV seriál)
2003 Hey Joel (TV seriál)
2001 Daria (TV seriál)
Boxing Daria (S05E13)
Fizz Ed (S05E01)
2000 Daria (TV seriál)
Dye! Dye! My Darling (S04E13)
Partner's Complaint (S04E01)
1999 Daria (TV seriál)
Jane's Addition (S03E13)
Through a Lens Darkly (S03E02)
Daria! (S03E01)
1998 Daria (TV seriál)
Write Where It Hurts (S02E13)
Arts 'n' Crass (S02E01)
1997 Daria (TV seriál)
The Misery Chick (S01E13)
The Teachings of Don Jake (S01E12)
This Year's Model (S01E06)
další epizody (5)
1993 Beavis a Butt-Head (TV seriál)
1991 Clarissa vám to vysvětlí (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Noční hlídač (S05E16)
1990 Lumpíci (TV seriál)

Dokumentární

2000 Behind the Scenes at 'Daria' (TV film)
1995 Jak se stát naprosto dokonalou (TV film)
1992 This Is MST3K (TV film)

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2010 Rally to Restore Sanity and/or Fear, The (TV pořad)
2008 A Colbert Christmas: The Greatest Gift of All! (TV pořad)
2005 The Colbert Report (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2001 Daria (TV seriál)
Boxing Daria (S05E13)
My Night at Daria's (S05E12)
Prize Fighters (S05E11)
další epizody (13)
2000 Daria (TV seriál)
Dye! Dye! My Darling (S04E13)
Fire! (S04E12)
Groped by an Angel (S04E11)
další epizody (13)
1999 Daria (TV seriál)
Jane's Addition (S03E13)
Just Add Water (S03E12)
The Lawndale File (S03E11)
další epizody (13)
1998 Daria (TV seriál)
Write Where It Hurts (S02E13)
Pierce Me (S02E12)
See Jane Run (S02E11)
další epizody (13)
1997 Daria (TV seriál)
The Misery Chick (S01E13)
The Teachings of Don Jake (S01E12)
Road Worrier (S01E11)
další epizody (13)

Producentská filmografie

TV seriály

2000 Daria (TV seriál)
Dye! Dye! My Darling (S04E13)
Fire! (S04E12)
Groped by an Angel (S04E11)
další epizody (13)
1999 Daria (TV seriál)
Jane's Addition (S03E13)
Just Add Water (S03E12)
The Lawndale File (S03E11)
další epizody (13)
1998 Daria (TV seriál)
Write Where It Hurts (S02E13)
Pierce Me (S02E12)
See Jane Run (S02E11)
další epizody (13)
1997 Daria (TV seriál)
The Misery Chick (S01E13)
The Teachings of Don Jake (S01E12)
Road Worrier (S01E11)
další epizody (13)

Dokumentární

2000 Behind the Scenes at 'Daria' (TV film)

Režijní filmografie

Dokumentární

2000 Behind the Scenes at 'Daria' (TV film)

Herecká filmografie

Dokumentární

2000 Behind the Scenes at 'Daria' (TV film)

Host

TV pořady

2013 65. Emmy Awards (TV pořad)
2005 The Colbert Report (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace