foto

Júlia Kende

  • nar. 19.7.1951 (68 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1997 Irány Kalifornia!
1985 Lakótelepi mítoszok (TV film)
Villanyvonat (TV film)
1983 A tranzitutas (TV film)
1982 Társkeresés No. 1463 (TV film)
1981 Hínár (TV film)
Védtelen utazók (TV film)
1980 IV. Henrik király (TV film)
1979 Aki mer, az nyer (TV film)

TV seriály

1995 Kisváros (TV seriál)
Íjászok (E41)
Túszszedés (E40)
A sivatagi rózsa (E39)
další epizody (10)
1994 Kisváros (TV seriál)
Műlesiklás (E31)
Tuniszi kapcsolat (E30)
A fegyvercsempész (E29)
další epizody (17)
1993 Kisváros (TV seriál)
Tehénkeringő (E14)
Égi vendég (E13)
Emberrablók (E12)
další epizody (14)
1989 Eszmélet (TV seriál)
Kései sirató (E05)
Szerelmi gyászmise (E04)
Jaj, szeressetek szilajon (E03)
další epizody (5)

Dokumentární

2018 Antall József portréfilm III. rész - Antall József 1315 napja
2017 A bábok világa - Fejezetek egy jóboszorkány életéből
Világlátó Baltazár
2016 Antall József portréfilm I. rész - Az ismeretlen Antall József
Antall József portréfilm II. rész - Alámerülés és kibekkelés
2013 Kondorostól a világhírig

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky