foto

John Lynn

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Is It College Yet? (TV film)
2000 Daria the Movie: Is It Fall Yet? (TV film)

TV seriály

2001 Daria (TV seriál)
Boxing Daria (S05E13)
My Night at Daria's (S05E12)
Prize Fighters (S05E11)
další epizody (13)
2000 Daria (TV seriál)
Dye! Dye! My Darling (S04E13)
Fire! (S04E12)
Groped by an Angel (S04E11)
další epizody (13)
1999 Daria (TV seriál)
Jane's Addition (S03E13)
Just Add Water (S03E12)
The Lawndale File (S03E11)
další epizody (13)
1998 Daria (TV seriál)
Write Where It Hurts (S02E13)
Pierce Me (S02E12)
See Jane Run (S02E11)
další epizody (12)
1997 Daria (TV seriál)
The Misery Chick (S01E13)
The Teachings of Don Jake (S01E12)
Road Worrier (S01E11)
další epizody (9)
1994 The Head (TV seriál)

Zvukařská filmografie

Producentská filmografie

TV seriály

2003 Clifford's Puppy Days (TV seriál)
2001 Undergrads (TV seriál)
1999 Downtown (TV seriál)
1998 Celebrity Deathmatch (TV seriál)
1997 Cartoon Sushi (TV seriál)
1994 The Head (TV seriál)

Dokumentární

2000 Behind the Scenes at 'Daria' (TV film)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1998 Celebrity Deathmatch (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace