foto

Zsuzsa Balai

  • nar. 26.4.1947 (72 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2019 Házasságtörés (TV film)
2017 A színésznő (TV film)
2016 Csandra szekere (TV film)
2015 A fekete bojtár (TV film)
2013 A galamb papné (TV film)
2008 Márió, a varázsló
2007 A bárány utolsó megkísértése (TV film)
Nincs kegyelem
Sínjárók
1981 Köszönöm, megvagyunk
1968 Súlyfürdő (TV film)

TV seriály

2015 Ketten Párizs ellen (TV seriál)
Vigyázz, ha jön a Berta! (E03)
Ó, azok a párizsi nők! (E02)
A franciákat senki sem érti (E01)

Dokumentární

2017 Sága rodiny Manfréda Weisse (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky