foto

Kamil Kollárik

  • nar. 4.2.1981 (38 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Fabrika smrti: mladá krv
2016 Zázračný nos (TV film)
2015 Čistič
2012 Zlo
2009 Lives for sale
2008 Smutek paní Šnajderové
2001 Za nepřátelskou linií
1998 Za mestskými múrmi: Spravodlivosť (TV film)
1995 Iba taká hra (TV film)

TV seriály

2019 Prázdniny (TV seriál)
Plavba po Baťovom kanáli (S03E04)
2018 Detektív Dušo (TV seriál)
Zmiznutá (E05)
2017 Pravá tvár (TV seriál)
Nová nádej (E16)
Čo zostane (E14)
Tabula rasa (E12)
další epizody (10)
Prázdniny (TV seriál)
Štěnice a langoše (S01E05)
Rex (TV seriál)
Hlava Márie Terézie (E07)
Websterovci (TV seriál)
2016 Skutečné příběhy (TV seriál)
2014 Ochránci (TV seriál)
Vdova (TV seriál)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
Dr. Dokonalý (TV seriál)
Rodinné prípady (TV seriál)
2011 Aféry (TV seriál)
Rodinný podnik (S02E12)
2009 Rádio (TV seriál)
V mene zákona (TV seriál)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Koniec sveta II. (S01E05)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
1998 Za mestskými múrmi (TV seriál)

Dokumentární

2015 True Štúr
2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace