foto

Kamil Kollárik

  • nar. 4.2.1981 (39 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Fabrika smrti: mladá krv
2019 Hurá na pohádky
2016 Zázračný nos (TV film)
2015 Čistič
2012 Zlo
2009 Lives for sale
2008 Smutek paní Šnajderové
2001 Za nepřátelskou linií
1998 Za mestskými múrmi: Spravodlivosť (TV film)
1995 Iba taká hra (TV film)

TV seriály

2019 Prázdniny (TV seriál)
Plavba po Baťovom kanáli (S03E04)
Websterovi (TV seriál)
Generální úklid (S02E06)
Opravdová květina (S02E05)
Babička na síti (S02E04)
další epizody (6)
2018 Detektív Dušo (TV seriál)
Zmiznutá (E05)
2017 Pravá tvár (TV seriál)
Nová nádej (E16)
Čo zostane (E14)
Tabula rasa (E12)
další epizody (10)
Prázdniny (TV seriál)
Štěnice a langoše (S01E05)
Rex (TV seriál)
Hlava Márie Terézie (E07)
2016 Skutečné příběhy (TV seriál)
2014 Ochránci (TV seriál)
Vdova (TV seriál)
2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
Dr. Dokonalý (TV seriál)
Rodinné prípady (TV seriál)
2011 Aféry (TV seriál)
Rodinný podnik (S02E12)
2009 Rádio (TV seriál)
V mene zákona (TV seriál)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Koniec sveta II. (S01E05)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
1998 Za mestskými múrmi (TV seriál)

Dokumentární

2015 True Štúr

Režijní filmografie

TV seriály

2009 Deti Panelu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2009 Deti Panelu (TV seriál)

Střihačská filmografie

TV seriály

2009 Deti Panelu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky