foto

Marc Boyle

  • nar. 5.9.1945
  • zem. 21.7.1999 (53 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Pouze další tajemství (TV film)
1988 Sžíravá vášeň
1987 Dech života
1984 Bláznivá dobrodružství Robina Hooda (TV film)
1983 Cesta do Číny
1981 Omen 3: Poslední střetnutí
Outland
1980 Superman 2
1976 The Copter Kids
1973 Americká noc
Mackintoshův člověk
Psychomania
1971 Insomniac, The

TV seriály

2018 Magnum P.I. (TV seriál)
2007 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál) - a.z.
1985 Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
Magnum (TV seriál)
Déjà Vu, 2. část (S06E02)
Déjà Vu, 1. část (S06E01)
1982 Whoops Apocalypse (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Profesionálové (TV seriál)
Provize (S04E14)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
1977 The New Avengers (TV seriál)
Medium Rare (S02E03)
Dirtier by the Dozen (S01E12)
1976 The New Avengers (TV seriál)
Target! (S01E06)
1975 Get Some In! (TV seriál)
Quiller (TV seriál)
1973 Man About the House (TV seriál)
Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
1972 Pardon My Genie (TV seriál)
The Adventurer (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)
1970 Man at the Top (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
Manhunt (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
The Gold Robbers (TV seriál)
1968 Rogues' Gallery (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Steptoe and Son (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)

Dokumentární

1977 To Be Perfectly Frank (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky