foto

Jack McBrayer

  • nar. 27.5.1973 (43 let)
    Macon, Georgia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Americký herec a převážně komik se narodil 27. května 1973 v Maconu, v americkém státě Georgia. Vystudoval herectví na University of Evansville. Od roku 1995 pracoval v komediálně-improvizačním klubu Second City v Chicagu. Zde se seznámil s herečkou a scénáristkou Tinou Fey, která pro něj stvořila jeho nejznámnější postavu - Kennetha Parcella v seríálu 30 ROCK. Kenneth dostal prostor i v krátkých dílech seriálu 30 Rock: Kenneth the Webpage. Za roli Kennetha byl několikrát nominovaný na různé televizní ceny, včerně prestižní EMMY.

Kromě toho účinkoval v show LATE NIGHT WITH CONAN O'BRIEN, kde vytvořil asi 80 postav – většinou parodie na typického amerického jižanského venkovana. Jeho hlas můžeme slyšet i v animovaných filmech – např. JAKO KOČKY A PSI: POMSTA PROHNANÉ KITTY, nebo JÁ, PADOUCH. V roce 2012 ztvární roli Sira Grahama v historickém dramatu SAVANNAH.

Lucie "LucyZ" Žurovcová

Herecká filmografie

Filmy

2017 Šmoulové: Zapomenutá vesnice
2016 Funny or Die Presents: Donald Trump's the Art of the Deal: The Movie (TV film)
2015 Bad Night
2014 Cooties
Phineas a Ferb: Noc oživlých lékárníků (TV film)
They Came Together
2013 Mládeži nepřístupno
Savannah
The To Do List
2012 Mosazná konvice
Raubíř Ralf
Volte mě!
2011 That Is All
2010 Jako kočky a psi: Pomsta prohnané Kitty
Já, padouch
Kung Fu Panda slaví svátky (TV film)
2008 Kopačky
2007 Neuvěřitelný život rockera Coxe
2006 Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec
2005 Baxter
2004 Blackballed: The Bobby Dukes Story

TV seriály

2016 Bajillion Dollar Propertie$ (TV seriál)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
The Conjugal Conjecture (S10E01)
The Crossroads of History (TV seriál)
2015 The Jack and Triumph Show (TV seriál)
2013 Wander na cestách (TV seriál)
2011 Portlandia (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Kouzelná Líza (S22E18)
2010 Robotomy (TV seriál)
2009 Průměrňákovi (TV seriál)
2006 Studio 30 Rock (TV seriál)
2003 Arrested Development (TV seriál)

Dokumentární

2014 Lennon or McCartney - a.z.
2011 Conan O'Brien Can't Stop

TV pořady

2013 ArScheerio Paul Show, The (TV pořad)
2011 Zlatý Glóbus 2011 (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2009 Spike's Guys Choice (TV pořad)
2008 Night of Too Many Stars: An Overbooked Concert for Autism Education (TV pořad)
2005 The Colbert Report (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace