foto

Jack McBrayer

  • nar. 27.5.1973 (47 let)
    Macon, Georgia, USA

Biografie

Americký herec a převážně komik se narodil 27. května 1973 v Maconu, v americkém státě Georgia. Vystudoval herectví na University of Evansville. Od roku 1995 pracoval v komediálně-improvizačním klubu Second City v Chicagu. Zde se seznámil s herečkou a scénáristkou Tinou Fey, která pro něj stvořila jeho nejznámnější postavu - Kennetha Parcella v seríálu 30 ROCK. Kenneth dostal prostor i v krátkých dílech seriálu 30 Rock: Kenneth the Webpage. Za roli Kennetha byl několikrát nominovaný na různé televizní ceny, včerně prestižní EMMY.

Kromě toho účinkoval v show LATE NIGHT WITH CONAN O'BRIEN, kde vytvořil asi 80 postav – většinou parodie na typického amerického jižanského venkovana. Jeho hlas můžeme slyšet i v animovaných filmech – např. JAKO KOČKY A PSI: POMSTA PROHNANÉ KITTY, nebo JÁ, PADOUCH. V roce 2012 ztvární roli Sira Grahama v historickém dramatu SAVANNAH.

Lucie "LucyZ" Žurovcová

Herecká filmografie

Filmy

2020 Nezdolná Kimmy Schmidt: Kimmy versus reverend
2018 Dude
Raubíř Ralf a internet
2017 We Love You, Sally Carmichael!
Šmoulové: Zapomenutá vesnice
2016 Funny or Die Presents: Donald Trump's the Art of the Deal: The Movie (TV film)
2015 Bad Night
2014 Cooties
They Came Together
2013 Mládeži nepřístupno
Savannah
The To Do List
2012 Mosazná konvice
Raubíř Ralf
Volte mě!
2011 That Is All
2010 Jako kočky a psi: Pomsta prohnané Kitty
Já, padouch
Kung Fu Panda slaví svátky (TV film)
2008 Kopačky
2007 Neuvěřitelný život rockera Coxe
2006 Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec
2005 Baxter
2004 Blackballed: The Bobby Dukes Story

TV seriály

2020 Náš malovaný prezident (TV seriál)
Impeachment (S03E01)
2019 Náš malovaný prezident (TV seriál)
Visiting the Troops (S02E06)
The Last O.G. (TV seriál)
Git Up Git Out & Git Something (S02E02)
2018 Big Mouth (TV seriál)
Líbej nebo sdílej (S02E09)
Panic Steve (S02E04)
Kačeří příběhy (TV seriál)
Last Christmas! (S02E06)
Bobovy burgery (TV seriál)
The Taking of Funtime One Two Three (S09E02)
Průměrňákovi (TV seriál)
Bat Out of Heck (S09E19)
2017 Big Mouth (TV seriál)
Porno dimenze (S01E10)
Kámoši hafíci (TV seriál)
Městské legendy (TV seriál)
Bobovy burgery (TV seriál)
Bleakening Part 2 (S08E07)
Bleakening Part 1 (S08E06)
Průměrňákovi (TV seriál)
Strach ze zubaře (S08E15)
2016 Bajillion Dollar Propertie$ (TV seriál)
The Crossroads of History (TV seriál)
Wander na cestách (TV seriál)
The End of the Galaxy (S02E22)
The Robomechabotatron / The Flower (S02E21)
The Sick Day / The Sky Guy (S02E20)
další epizody (11)
Průměrňákovi (TV seriál)
Papoušek v kleci (S07E12)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Sonda do rodinných vazeb (S10E01)
2015 Mighty Magiswords (TV seriál)
The Jack and Triumph Show (TV seriál)
Wander Over Yonder Shorts (TV seriál)
Wander na cestách (TV seriál)
The Secret Planet / The Bad Hatter (S02E11)
The Black Cube / The Eye on the Skullship (S02E10)
The Matchmaker / The New Toy (S02E09)
další epizody (11)
Nová holka (TV seriál)
Clean Break (S04E22)
Průměrňákovi (TV seriál)
Mítink (S07E09)
2014 Wander na cestách (TV seriál)
The Rider (S01E21)
The Big Job / The Helper (S01E20)
The Gift II: The Giftening / The Gift (S01E19)
další epizody (14)
Průměrňákovi (TV seriál)
Optimistka (S05E20)
Válka Heckových (S05E11)
Phineas & Ferb (TV seriál)
Noc oživlých lékárníků (S04E44)
2013 Wander na cestách (TV seriál)
The Little Guy (S01E07)
The Box / The Hat (S01E06)
The Bad Guy / The Troll (S01E05)
další epizody (7)
Bobovy burgery (TV seriál)
Boyz 4 Now (S03E21)
Průměrňákovi (TV seriál)
Díkůvzdání V (S05E07)
Záškolačka (S04E23)
Dolarobraní (S04E20)
Phineas & Ferb (TV seriál)
Mise Marvel (S04E22)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Last Lunch (S07E13)
Hogcock! (S07E12)
A Goon's Deed in a Weary World (S07E11)
další epizody (5)
2012 Portlandia (TV seriál)
Cool Wedding (S02E03)
Studio 30 Rock (TV seriál)
My Whole Life Is Thunder (S07E08)
Mazel Tov, Dummies! (S07E07)
Aunt Phatso vs. Jack Donaghy (S07E06)
další epizody (30)
2011 Bobovy burgery (TV seriál)
Bobova oběť (S01E06)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Respawn (S05E23)
Everything Sunny All the Time Always (S05E22)
100: Part 2 (S05E21)
další epizody (13)
Simpsonovi (TV seriál)
Kouzelná Líza (S22E18)
2010 Oškliví Američané (TV seriál)
Kong of Queens (S01E07)
Robotomy (TV seriál)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Christmas Attack Zone (S05E10)
Chain Reaction of Mental Anguish (S05E09)
College (S05E08)
další epizody (24)
2009 Studio 30 Rock (TV seriál)
Tajný Santa (S04E08)
Lizina Talk Show (S04E07)
Zelená iniciativa (S04E06)
další epizody (24)
2008 Studio 30 Rock (TV seriál)
Vánoční speciál (S03E06)
Třídní sraz (S03E05)
Zaručená investice (S03E04)
další epizody (12)
2007 Studio 30 Rock (TV seriál)
Vánoční mejdan (S02E09)
Tajemství a lži (S02E08)
Pumy (S02E07)
další epizody (22)
2006 Studio 30 Rock (TV seriál)
Tracyho úlety (S01E07)
Jack poznává Dennise (S01E06)
Herec Jack (S01E05)
další epizody (7)
Arrested Development (TV seriál)
S.O.B.s (S03E09)
2005 Arrested Development (TV seriál)
Burning Love (S02E09)

Dokumentární

2017 Stand for Rights (TV film)
2014 Lennon or McCartney - a.z.
2011 Conan O'Brien Can't Stop

Host

TV pořady

2020 The 26th Annual Screen Actors Guild Awards (TV pořad)
2016 Match Game (TV pořad)
2013 The ArScheerio Paul Show (TV pořad)
2011 Zlatý Glóbus 2011 (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2009 Spike's Guys Choice (TV pořad)
2008 Night of Too Many Stars: An Overbooked Concert for Autism Education (TV pořad)
2005 The Colbert Report (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky