foto

Mark Rosman

  • nar. 1959

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Sun, Sand & Romance (TV film)
2016 Time Toys
2015 A Wish Come True (TV film)
2011 William a Kate (TV film)
2008 Princezna (TV film)
Snow 2: Brain Freeze (TV film)
2005 Dokonalý chlap
2004 Moderní Popelka
2000 Změna je život (TV film)
Živá panenka (TV film)
1997 Invader, The
1995 Evolver
1994 Síla
1986 Spot Marks the X (TV film)
1985 Stroj času (TV film)
1984 Mutant
1983 Dům milosrdných sester

TV seriály

2012 G.I.A. (TV seriál)
2009 Posel ztracených duší (TV seriál)
This Joint's Haunted (S04E12)
2008 Posel ztracených duší (TV seriál)
Slam (S03E11)
2001 Lizzie McGuire (TV seriál)
State of Grace (TV seriál)
2000 Báječní Stevensovi (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Time Toys
2015 A Wish Come True (TV film)
2000 Živá panenka (TV film)
1996 Tödliches Vergehen, Ein (TV film)
1983 Dům milosrdných sester

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace