Reklama

Reklama

Pavla Krečmerová

Pavla Krečmerová

Biografie

Pavla Krečmerová je česká producentka a scenáristka. Dlouhá léta spolupracovala se svým mentorem, přítelem a slavným českým producentem a režisérem Milošem Šmídmajerem. Pod jeho křídly plnila roli zástupce producenta, a to předně na titulech: Nazareth Until We Drop (2013) – dokument o legendární kapele Nazareth, Bella Mia (2013) – artfilm, Čtyřlístek ve službách krále (2013) – legendární české komické postavy jako filmové hvězdy a další. Spolupracovala také s režisérem Jiřím Mádlem na Pojedeme k moři (2014), který byl první film natočený jako z rukou dítěte. Titul získal na 34 mezinárodních ocenění.

Po spolupráci s talentovanými producenty a režiséry se Pavla rozhodla konečně natočit vlastní film, příběh jí blízký. Můj příběh (2019) je inspirativní drama založené na skutečném životním příběhu. Pavla v tomto projektu konečně prorazila v tvůrčí roli scenáristky, která jí je velice blízká. Film v odlehčeném zpracování zkoumá těžký příběh domácího násilí a inspirujícím způsobem dává ženám naději, že existuje cesta ven.

Můj příběh se dostal do oblíbenosti i mimo ČR a je dostupný na Netflixu, AMC, iTunes, Amazon Prime UK a Amazon Prime USA. Díky svému úspěchu byl film dabován do španělštiny, portugalštiny, angličtiny a ruštiny. Na konci roku 2021 měl film velkou premiéru v Latinské Americe, kde by uvedený v hlavním televizním čase jako jeden z hlavních titulů reprezentujících boj proti domácímu násilí.

Pavla "krecmerova" Krečmerová

Scenáristka

Producentka

Filmy
2019

Můj příběh

Reklama

Reklama