foto

Gerard Horan

  • nar. 11.11.1962 (57 let)
    Stockport, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Artemis Fowl
2017 Kráska a zvíře
2015 Popelka

TV seriály

2020 Des (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2017 Detectorists (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 4 (S03E04)
Episode 3 (S03E03)
další epizody (5)
2015 Detectorists (TV seriál)
Christmas Special (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
další epizody (7)
2014 Detectorists (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2004 Moje rodina (TV seriál)
Past na Sherlocka (S05E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky