foto

Pavel Fröde

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

TV seriály

2013 Legendy staré Prahy (TV seriál)

Dokumentární

2018 Capoeirista – Když podlehneš kruhu (TV seriál)
Terrorism Close Calls (TV seriál)
2016 Zvířecí výzbroj (TV seriál)
2015 Svět zvířat (TV seriál)
Závod o život (TV seriál)
2013 Dokonalí partneři (TV seriál)
Moji zvířecí kamarádi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace