foto

Siao Lee Wang

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Rosamunde Pilcher: Schwiegertöchter (TV film)
2018 Rosamunde Pilcher: Nanny verzweifelt gesucht (TV film)
2011 Liebe und Tod auf Java (TV film)
2008 Wieder daheim (TV film)
2007 Da wo die Freundschaft zählt (TV film)
Grüß Gott, Herr Anwalt (TV film)
2002 Odpověď dr. Mertensové (TV film)
2001 Weites Meer
1998 Jagdsaison (TV film)

TV seriály

2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace