foto

Tinie Tempah

  • nar. 7.11.1988 (31 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2016 Michael McIntyre's Big Show (TV seriál)

Dokumentární

2011 Dynamo: Neuvěřitelný kouzelník (TV seriál)

Hudební videoklipy

2017 Charli XCX - Boys (hudební videoklip)
Tinie Tempah - Holy Moly (hudební videoklip)
Tinie Tempah - Lightwork (hudební videoklip)
2016 Tinie Tempah feat. Zara Larsson - Girls Like (hudební videoklip)
2015 Tinie Tempah feat. Jess Glynne - Not Letting Go (hudební videoklip)
2014 Cheryl ft. Tinie Tempah - Crazy Stupid Love (hudební videoklip)
2012 Calvin Harris feat. Tinie Tempah - Drinking from the Bottle (hudební videoklip)
Ellie Goulding feat. Tinie Tempah - Hanging On (hudební videoklip)
2011 Tinie Tempah ft. Ellie Goulding - Wonderman (hudební videoklip)
Tinie Tempah ft. Wiz Khalifa - Till I'm Gone (hudební videoklip)
2010 Swedish House Mafia ft. Tinie Tempah - Miami 2 Ibiza (hudební videoklip)
Tinie Tempah ft. Eric Turner - Written In The Stars (hudební videoklip)
2009 Tinie Tempah - Pass Out (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2016 Top Gear (TV pořad)
2015 Bring the Noise (TV pořad)
2014 Good Morning Britain (TV pořad)
The Feeling Nuts Comedy Night (TV pořad)
2012 Sunday Brunch (TV pořad)
The Voice UK (TV pořad)
2011 Adam Hills in Gordon St Tonight (TV pořad)
Jonathan Ross Show, The (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
Daybreak (TV pořad)
2009 Alan Carr: Chatty Man (TV pořad)
2007 The Graham Norton Show (TV pořad)
2004 The X Factor (TV pořad)
The Xtra Factor (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2016 Tinie Tempah feat. Zara Larsson - Girls Like (hudební videoklip)
2012 Calvin Harris feat. Tinie Tempah - Drinking from the Bottle (hudební videoklip)
2011 Tinie Tempah ft. Ellie Goulding - Wonderman (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky