foto

Rupert Evans

  • nar. 30.3.1976 (43 let)
    Staffordshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Americká idyla
The Boy
2015 Tank 432
2014 The Canal
2013 Lucan (TV film)
2012 Elfie Hopkins
2011 Noční incident
2010 Frost Flowers
Malý dům (TV film)
2009 Agora
2007 Guantanamero
2005 Prstoklad (TV film)
Sen noci svatojánské (TV film)
2004 Hellboy
2003 Sons and Lovers (TV film)

TV seriály

2019 Charmed (TV seriál)
The Source Awakens (S01E22)
Red Rain (S01E21)
Ambush (S01E20)
další epizody (12)
2018 Charmed (TV seriál)
Jingle Hell (S01E09)
Bug A Boo (S01E08)
Out of Scythe (S01E07)
další epizody (9)
The Man in the High Castle (TV seriál)
Baku (S03E09)
Kasumi (Through the Mists) (S03E08)
Excess Animus (S03E07)
další epizody (7)
2016 The Man in the High Castle (TV seriál)
Detonation (S02E09)
Loose Lips (S02E08)
Land O' Smiles (S02E07)
další epizody (9)
2015 The Man in the High Castle (TV seriál)
A Way Out (S01E10)
Kindness (S01E09)
End of the World (S01E08)
další epizody (10)
2014 Fleming (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
The Secrets (TV seriál)
Vesnice (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2013 Darebák (TV seriál)
Vesnice (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Zima 1916 (S01E04)
další epizody (6)
Hercule Poirot (TV seriál)
Herkulovské úkoly pro Hercula Poirota (S13E04)
2012 Na věky věků (TV seriál)
2009 Slečna Emma (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
2008 The Palace (TV seriál)
2005 ShakespeaRe-Told (TV seriál)
2004 Láska v bílém pekle (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
2002 Odvrácená tvář hor (TV seriál)
Paradise Heights (TV seriál)
2000 Moje rodina (TV seriál)
1997 Lexx (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace