foto

Rupert Evans

  • nar. 30.3.1976 (44 let)
    Staffordshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Americká idyla
The Boy
2015 Tank 432
2014 The Canal
2013 Lucan (TV film)
2012 Elfie Hopkins
2011 Noční incident
2010 Frost Flowers
Malý dům (TV film)
2009 Agora
2007 Guantanamero
2005 Prstoklad (TV film)
Sen noci svatojánské (TV film)
2004 Hellboy
2003 Sons and Lovers (TV film)

TV seriály

2021 Charmed (TV seriál)
Episode 15 (S03E15)
Episode 14 (S03E14)
Episode 13 (S03E13)
další epizody (15)
2020 Charmed (TV seriál)
Breaking the Cycle (S02E13)
Needs to Know (S02E12)
Dance Like No One Is Witching (S02E11)
další epizody (5)
2019 Charmed (TV seriál)
The Rules of Engagement (S02E08)
Past Is Present (S02E07)
When Sparks Fly (S02E06)
další epizody (20)
2018 Charmed (TV seriál)
Jingle Hell (S01E09)
Bug A Boo (S01E08)
Out of Scythe (S01E07)
další epizody (9)
The Man in the High Castle (TV seriál)
Baku (S03E09)
Kasumi (Through the Mists) (S03E08)
Excess Animus (S03E07)
další epizody (7)
2016 The Man in the High Castle (TV seriál)
Detonation (S02E09)
Loose Lips (S02E08)
Land O' Smiles (S02E07)
další epizody (9)
2015 The Man in the High Castle (TV seriál)
A Way Out (S01E10)
Kindness (S01E09)
End of the World (S01E08)
další epizody (10)
2014 Fleming (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
The Secrets (TV seriál)
Darebák (TV seriál)
Oh Sarah (S02E09)
The Last Supper (S02E07)
Killing an Arab (S02E06)
další epizody (7)
Vesnice (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2013 Vesnice (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Zima 1916 (S01E04)
další epizody (6)
Hercule Poirot (TV seriál)
Herkulovské úkoly pro Hercula Poirota (S13E04)
2012 Na věky věků (TV seriál)
Šachmat (E08)
Dáma (E07)
Věž (E06)
další epizody (8)
2009 Slečna Emma (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
2008 The Palace (TV seriál)
2005 ShakespeaRe-Told (TV seriál)
2004 Láska v bílém pekle (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
2002 Odvrácená tvář hor (TV seriál)
Paradise Heights (TV seriál)
2001 Moje rodina (TV seriál)
Všechny cesty vedou k Ramónovi (S02E01)
1997 Lexx (TV seriál)