foto

Zuzana Porubjaková

  • nar. 9.7.1985 (33 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Zuzana Porubjaková patrí medzi nastupujúcu generáciu slovenských herečiek. Mladšie ročníky v nej spoznajú hlas Miley Stewart zo seriálu Hannah Montana alebo Veronicu Mars z rovnomenného seriálu. Cudzia nie je ani návštevníkom divadiel, účinkovala v Národnom divadle, v nitrianskom Divadle Andreja Bagara a najnovšie aj v divadle GUnaGU.

Bratislavská herečka sa prvýkrát objavila na televíznej obrazovke vďaka sitcomu PRIATEĽKY (2008). Stvárnila tu Anetu, nechtovú dizajnérku. Hneď po ňom nasledovalo účinkovanie v seriáli ODSÚDENÉ (2009), kde hrá postavu Brendy. Temperamentná Zuzana sa v tomto seriáli preslávila najmä lesbickými scénami s Elenou Podzámskou alebo sexom s Dušanom Cinkotom. Po tejto úspešnej anabáze prišli prvé filmové ponuky. Herečka narodená v znamení raka si zahrala židovku vo vysoko cenenej snímke Jiřího Chlumského NEDODRŽANÝ SĽUB (2009). Následne prišla ponuka od mladého režiséra Jakuba Kronera na úlohu v kontroverznom filme LÓVE (2011). Sympatickú Zuzanu môžeme vidieť aj v televíznom seriáli DRUHÝ DYCH (2011), kde stvárnila veselú študentku Ilonu.

Zuzanina krv je herecká, jej mamou je Darina Abrahámová, jej otec je pre zmenu dramaturg, režisér a scenárista Martin Porubjak. Aj vďaka týmto vlohám možno predpokladať, že túto talentovanú herečku v budúcnosti uvidíme ešte vo viacerých úspešných filmoch alebo seriáloch.

Ladislav "megajalec" Odráška

Herecká filmografie

Filmy

2018 Důvěrný nepřítel
Parralel
2017 Cuky Luky Film
Idiot (divadelní záznam)
2016 Agáva
Zázračný nos (TV film)
2013 Teatro (studentský film)
2011 Are You Feeling Good? (studentský film)
Love
2009 Nedodržený slib

TV seriály

2018 Hotel (TV seriál)
Leopold Mašlička (S01E06)
Láska nad jazerom (S01E05)
Oteckovia (TV seriál)
Epizoda 27 (S01E27)
Epizoda 26 (S01E26)
Epizoda 12 (S01E12)
další epizody (14)
2017 Websterovci (TV seriál)
2016 Za sklem (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
2015 Dvojčata (TV seriál)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
Epizoda 10 (E10)
další epizody (12)
Svět podle Evelyn (TV seriál)
Alica rodí (E06)
Ako uloviť boháča (E05)
Práca snov (E04)
další epizody (6)
2014 Doktori (TV seriál)
2013 Kolonáda (TV seriál)
2012 Horúca krv (TV seriál)
2011 Druhý život (TV seriál)
Zita na krku (TV seriál)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)
Toto dieťa nie je moje (E08)
Odsouzené (TV seriál)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Lúpež (S01E07)
Panelák (TV seriál)
Priateľky (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2005 Rodinné tajomstvá (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2006 Najväčšie kriminálne prípady Slovenska (TV seriál)

TV pořady

2017 Záhady tela (TV pořad) - vyp.
2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace