foto

Zuzana Porubjaková

  • nar. 9.7.1985 (34 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Slnko v sieti

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hurá na pohádky
2018 Důvěrný nepřítel
Parralel
2017 Cuky Luky Film
2016 Agáva
Zázračný nos (TV film)
2013 Teatro (studentský film)
2011 Are You Feeling Good? (studentský film)
Love
2009 Nedodržený slib

TV seriály

2019 Websterovci (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2018 Hotel (TV seriál)
Leopold Mašlička (E06)
Láska nad jazerom (E05)
Oteckovia (TV seriál)
Episode 27 (S01E27)
Episode 26 (S01E26)
Episode 12 (S01E12)
další epizody (14)
2016 Za sklem (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
2015 Dvojčata (TV seriál)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
Epizoda 10 (E10)
další epizody (12)
Svět podle Evelyn (TV seriál)
Alica rodí (E06)
Ako uloviť boháča (E05)
Práca snov (E04)
další epizody (6)
2014 Doktori (TV seriál)
2013 Kolonáda (TV seriál)
Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2012 Horúca krv (TV seriál)
2011 Druhý život (TV seriál)
Zita na krku (TV seriál)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)
Toto dieťa nie je moje (E08)
Odsouzené (TV seriál)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Lúpež (S01E07)
Panelák (TV seriál)
Priateľky (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2005 Rodinné tajomstvá (TV seriál)

Dokumentární

2006 Najväčšie kriminálne prípady Slovenska (TV seriál)

Divadelní záznam

2019 Inak sa mám fajn (divadelní záznam)
2017 Idiot (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2017 Záhady tela (TV pořad)
2013 Milujem Slovensko (TV pořad)

Fanoušci tvůrce