foto

Jana Staňková

  • nar. 17.1.1957 (60 let)
    Kladno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Ceremoniář
1995 Generál Eliáš (TV film)
Rukama nevinnosti (TV film)
1979 Případ IV. A (TV film)
1978 Město mé naděje

TV seriály

2004 Redakce (TV seriál)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Narodil se Kristus Pán (S01E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace