foto

Tomasz Kanczewski

  • nar. 24.8.1970 (50 let)
    Wrocław, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2020 Szadź (TV seriál)
Episode 5 (E05)
2019 Ślad (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
2018 Na dobre i na złe (TV seriál)
Moja wina (S20E27)
2017 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Przelotna wdowa (S02E02)
Na sygnale (TV seriál)
Truposz (S05E44)
2016 Na noże (TV seriál)
Episode 4 (E04)
2011 Licencja na wychowanie (TV seriál)
Gdy wieje wiatr historii (S03E18)
2007 Biuro kryminalne (TV seriál)
Snajper (S02E28)
Podwójne życie Sabiny (S02E06)
2006 Fala zbrodni (TV seriál)
Rosyjskie przekleństwo (S03E29)
2005 Fala zbrodni (TV seriál)
Bankier (S03E12)
2004 Fala zbrodni (TV seriál)
Aquapolis (S02E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky