foto

Artur Owczarek

  • nar. 19.11.1978 (41 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Valakinek a valamije

TV seriály

2019 Ślad (TV seriál)
Episode 24 (S02E24)
2015 Speciální jednotka (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 6 (S06E06)
2014 Komisarz Alex (TV seriál)
Ślepa furia (S05E13)
2013 2XL (TV seriál)
Episode 13 (E13)
2011 Chichot losu (TV seriál)
Przyszywani (E13)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 2 (S04E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky