foto

Rose Troche

  • nar. 1964
    Chicago, Illinois, USA

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Sundance FF

San Sebastián IFF

Režijní filmografie

Filmy

2016 Perspective Chapter 2: The Misdemeanor
2001 Životní jistoty
1998 Ložnice a kuloáry
1994 Malá ryba taky ryba

TV seriály

2018 Black Lightning (TV seriál)
The Book of Consequences: Chapter Three: Master Lowry (S02E03)
And Then the Devil Brought the Plague: The Book of Green Light (S01E05)
Fotbalový talent (TV seriál)
All We Got (S01E05)
Sorry for Your Loss (TV seriál)
I Hate Chess (S01E07)
Vida (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 4 (S01E04)
2017 Star (TV seriál)
Code of Silence (S01E04)
2009 Láska je Láska (TV seriál)
Láska v rytmu tance (S06E07)
Leaving Los Angeles (S06E04)
Ladíme k sobě (S06E02)
2008 Láska je Láska (TV seriál)
Letní vedra (S05E09)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Lásko moje sbohem (S03E10)
Lék na lásku (S03E01)
2005 Láska je Láska (TV seriál)
Láska a hrdost (S02E11)
Lávka k samotě (S02E03)
2004 Dotek zla (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Letní slavnost (S01E11)
Lepší zítřky (S01E09)
Lítáme v tom (S01E02)
další epizody (4)
2002 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Plán (S02E03)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Dokumentární

2009 Chinatown Film Project

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Perspective Chapter 2: The Misdemeanor

TV seriály

2009 Láska je Láska (TV seriál)
Ladíme k sobě (S06E02)
2006 Láska je Láska (TV seriál)
Lásko moje sbohem (S03E10)
2005 Láska je Láska (TV seriál)
Labyrint (S02E05)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
Lepší zítřky (S01E09)
Lámání chleba (S01E05)

Herecká filmografie

Host

TV pořady

1992 Le cercle de minuit (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace