foto

Václav Bahník

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hamlet (divadelní záznam)
2000 Přijď království tvé (divadelní záznam)
1975 Magnetická luneta (TV film)
Můj brácha má prima bráchu
Plavení hříbat
Tobě hrana zvonit nebude
1974 Poslední ples na rožnovské plovárně

TV seriály

2016 V.I.P. vraždy (TV seriál)
S.E.D.M.E.R.O. (S01E07)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Majlant (S03E01)
2005 Strážce duší (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky