foto

Anna Seghers

  • nar. 19.11.1900
    Mainz, Německá říše
  • zem. 1.6.1983 (82 let)
    Berlin, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2018 Tranzit - kniha
2000 Der Gerechte Richter (TV film) - kniha
1995 Katharina oder: Die Kunst, Arbeit zu finden (TV film) - kniha
1991 Transit - kniha
1984 Überfahrt (TV film) - kniha
1983 Mann und sein Name, Der (TV film) - kniha
1976 Licht auf dem Galgen, Das - kniha
1974 Rákosí (TV film) - kniha
1972 Velká cesta Agáty Schweigertové (TV film) - kniha
1968 Die Toten bleiben jung - kniha
1944 Sedmý kříž - kniha
1934 Vosstanije rybakov - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky