foto

Daniel Mays

  • nar. 31.3.1978 (39 let)
    Epping, Essex, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Hippie Hippie Shake
2016 Dad's Army
Infiltrátor
The Limehouse Golem
2015 Viktor Frankenstein
2014 Nekompromisní trest (TV film)
2013 Chceš pěstí?
2012 Byzantium
Ostrov pokladů (TV film)
2011 Tintinova dobrodružství
2010 Vyrobeno v Dagenhamu
2009 Chuligán
Pan Nikdo
Vraždy v Yorkshiru: 1974
Vraždy v Yorkshiru: 1983
2008 Čistá práce
Shifty
Spalující vášeň (TV film)
White Girl (TV film)
2007 Nalomené vztahy (TV film)
Pokání
Saddam's Tribe (TV film)
2006 Dobrý ročník
Hříšné město
2005 Detektiv Monroe (TV film)
Dohazovač
Tajemství slov
Třetí v pořadí (TV film)
2004 Vera Drake - Žena dvou tváří
2003 Rehab (TV film)
2002 Dead Casual (TV film)
Na špičce jazyka (TV film)
Všechno nebo nic
2001 Pearl Harbor

TV seriály

2017 Born to Kill (TV seriál)
Guerrilla (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2016 Line of Duty (TV seriál)
Episode 5 (S03E05)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
2014 The Great Fire (TV seriál)
Playhouse uvádí (TV seriál)
Noční směna (S03E04)
2012 Mrs Biggs (TV seriál)
Public Enemies (TV seriál)
2011 Pán času (TV seriál)
Noční můry (S06E09)
2010 Vyděděnci (TV seriál)
Ashes to Ashes (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (8)
2009 Plus One (TV seriál)
2005 Funland (TV seriál)
2004 Top Buzzer (TV seriál)
2003 Keen Eddie (TV seriál)
2002 Druhá míza (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Dokumentární

2017 Against the Law

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace