foto

Martina Hudečková

  • nar. 6.2.1964 (55 let)
    Praha, Československo

Zajímavosti o tvůrci (3)

Herecká filmografie

Filmy

2015 Andílek na nervy
2011 Čertova nevěsta
2010 Cizí příběh (TV film)
Habermannův mlýn
2006 Swingtime (TV film)
2005 Pohádka o houslích a viole (TV film)
2001 Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
1999 Ctirad a Šárka v Šárce (TV film)
Nedělejte ze mě vola (TV film)
1992 Komu šplouchá na maják (TV film)
1991 Betlémská hvězda (divadelní záznam)
Maigretův první případ (TV film)
O těch Martinových dudách (TV film)
1989 Značka: Na dožití (TV film)
1988 My se vlka nebojíme (TV film)
Nanečisto (TV film)
Sedm sestřiček (TV film)
1987 Motovidla (TV film)
Pokušení doktora Burdy (TV film)
Už od ráje (TV film)
V novinách psali (TV film)
1986 Grófinka (TV film)
Hlava plná slunce (TV film)
Kouzelná raketa strýčka Jedličky
Spor o bohyni (TV film)
Vánoční Růženka (TV film)
1985 Křídlovka pro Majoránka (TV film)
Podivná přátelství herce Jesenia
Pusu, pusu, pusu! (TV film)
Spící princ (TV film)
Vodník v pivovaře (TV film)
1984 Hubertus (TV film)
Lupa je tlustý sklo (TV film)
O líné Nitce a prstýnku s rubínem (TV film)
1983 Byt je vykraden, maminko (TV film)
Na semaforu zelená (TV film)
Nevěsta z obrázku (TV film)
Obraz (TV film)
Princezny na trvalou (TV film)
Velká kočičí pohádka (TV film)
1982 Zahrada dětí (TV film)
1980 Půl domu bez ženicha

TV seriály

2019 Krejzovi (TV seriál)
Svatební dary (S01E80)
Reality show (S01E40)
Host do domu (S01E38)
2018 Krejzovi (TV seriál)
Šťastná myšlenka (S01E31)
Mám prima bráchu (S01E25)
Televize nebo vězení (S01E19)
2013 Škoda lásky (TV seriál)
Pravda (S01E11)
Diamantová svatba (S01E08)
2012 Ententýky (TV seriál)
Zamiloval jsem se, odcházím (E09)
Mejdan ve vaně (E07)
Ach, ty vraždy! (TV seriál)
Proces doktorky Kalendové (E07)
Archiv Felixe Burgeta (E06)
2010 Cesty domů (TV seriál)
Dokonalý svět (TV seriál)
Všechno má svůj styl (E02)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Loupež (S01E10)
2007 Světla pasáže (TV seriál)
Škola Na Výsluní (TV seriál)
Výlet (E12)
Křupky Danda (E11)
2000 Pra pra pra (TV seriál)
1994 Laskavý divák promine (TV seriál)
1988 Cirkus Humberto (TV seriál)
Návrat (E01)
Druhý dech (TV seriál)
Buď a nebo (E13)
Na koho to slovo padne (E12)
Digitální dojnice (E10)
další epizody (8)
1986 Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
Valutová příhoda (E15)
1981 Poručík Petr (TV seriál)
Pláč Bardotky (E01)
Škola za školou (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Ceny Thálie 2014 (TV pořad)
Hvězdy na Barrandově (TV pořad)
2014 Vše nejlepší (TV pořad)
2013 Barrandovský Silvestr (TV pořad)
Sejdeme se na Cibulce (TV pořad)
2007 O korunu krále Karla (TV pořad)
1999 Čtveráci (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1992 Kufr (TV pořad)