foto

Valentin Novopolskij

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Oleg
Purpurinis rūkas
2018 Soví hora
Čia buvo Saša
2017 Emilija
2016 Winter Thaw
2013 Válečná generace (TV film)
2009 Duburys/Vortex
2008 Odpor

TV seriály

2018 Dirigenten (TV seriál)
Vyyhti purkautuu (E07)
2014 The Assets (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace