foto

Katrina Bowden

  • nar. 19.9.1988 (30 let)
    Wyckoff, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Americká herečka a modelka Katrina Bowden (Katie Bowden) se narodila 19. září 1988 v New Jersey ve Spojených státech amerických. Blondýnka s modrýma očima měří 175 cm a její přezdívka je Kit Kat. Mezi její nejoblíbenější nápoje patří malinový a broskvový ledový čaj. Vyrůstala v New Jersey a zde se také od 14 let začala věnovat modelingu a později i herectví. Základní a střední vzdělání získala Katie na dnes již zaniklé Saint Thomas More School v Midland Parku v New Jersey. Poté studovala na Immaculate Heart Academy v New Jersey.

V roce 2006 se poprvé objevila před kamerou ve dvou epizodách televizní série kanálu ABC, ONE LIFE TO LIVE. V tomto dramatickém seriálu, který běžel na televizních obrazovkách již od roku 1968, ztvárnila roli Britney. Zahrála si také v dalších seriálech, v kriminální sérii ZÁKON A POŘÁDEK: ÚTVAR PRO ZVLÁŠTNÍ OBĚTI a také v komediálním seriálu STUDIO 30 ROCK, ve kterém hraje od roku 2006 dodnes (2011) roli Cerie po boku takových hvězd jakými jsou Alec Baldwin, Tina Fey nebo Tracy Morgan. Objevila se také ve videoklipu Dance, Dance od rockové skupiny Fall Out Boy.

V roce 2008 si zahrála vedlejší roli Ms. Tasty v romantické komedii SEX DRIVE. O rok později si zahrála v hororu ZKRATKA KE SMRTI roli Christy. Další roli dostala v roce 2010 v úspěšné kanadské hororové komedii TUCKER & DÁLE VS. ZLO. Film je parodií na klasické teenagerovské vyvražďovačky a Katie si v něm zahrála hlavní ženskou roli jménem Allison. V roce 2011 by se měla Katie Bowden objevit ve vedlejší roli v komedii THE LAST FILM FESTIVAL.

Jiří "Hrabka" Hrabala

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Divorce Party
2018 Fishbowl California
Killing Diaz
Love on the Slopes (TV film)
2017 Framed by My Fiancé (TV film)
Once Upon a Date (TV film)
2016 Hard Sell
Monolith
The Last Film Festival
2015 I Killed My BFF (TV film)
2013 Mládeži nepřístupno
Nurse 3D
Scary Movie 5
True Story. Based on Things That Never Actually Happened. ...And Some That Did., A
2012 Piraňa 3DD
Prci, prci, prcičky: Školní sraz
Vražedný dech
2010 Tucker & Dale vs. Zlo
2009 Ratko: The Dictator's Son
Zkratka ke smrti
2008 Sex Drive
2007 Ukradený život: Exkluzivní video (TV film)

TV seriály

2019 Já jsem noc (TV seriál)
Pilot (E01)
2015 Public Morals (TV seriál)
A Thought and a Soul (E10)
Starts with a Snowflake (E09)
No Crazies on the Street (E08)
další epizody (10)
2013 Studio 30 Rock (TV seriál)
Last Lunch (S07E13)
Hogcock! (S07E12)
A Goon's Deed in a Weary World (S07E11)
2012 Nová holka (TV seriál)
Tajnosti (S01E19)
Studio 30 Rock (TV seriál)
My Whole Life Is Thunder (S07E08)
Unwindulax (S07E04)
Stride of Pride (S07E03)
další epizody (10)
2011 Studio 30 Rock (TV seriál)
Respawn (S05E23)
100: Part 2 (S05E21)
100: Part 1 (S05E20)
další epizody (7)
2010 Pretend Time (TV seriál)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Brooklyn Without Limits (S05E07)
Gentleman's Intermission (S05E06)
Vládci osudu (S04E22)
další epizody (9)
2009 Studio 30 Rock (TV seriál)
Tajný Santa (S04E08)
Lizina Talk Show (S04E07)
Řešitelé problémů (S04E05)
další epizody (17)
2008 Studio 30 Rock (TV seriál)
Zaručená investice (S03E04)
Ten, který vzkřísil Noční soud (S03E03)
Věř ve své sny (S03E02)
další epizody (7)
2007 Agentura Jasno (TV seriál)
Duch šílené Sherry (S01E15)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Vánoční mejdan (S02E09)
Pumy (S02E07)
Zelený mužík (S02E05)
další epizody (12)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)
Ošklivka Betty (TV seriál)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Rozchod (S01E08)
Tracyho úlety (S01E07)
Jack poznává Dennise (S01E06)
další epizody (8)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zmizelí (S07E16)
1968 One Life to Live (TV seriál)

TV pořady

2009 Watch What Happens: Live (TV pořad)
2007 Chelsea Lately (TV pořad) - a.z.
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)

Hudební videoklipy

2013 Panic! At The Disco ft. LOLO - Miss Jackson (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace